Az oldalon kategóriákba rendezve böngészhetsz a termékek között. A kiválasztott terméket a mennyiség megadásával a kosarába teheted. A bal oldali menüben folyamatosan nyomon követheted a kosárba tett termékek számát. A kosár menüpontra kattintva részletesen tájékozódhatsz a kiválasztott termékekről, módosíthatod azokat. Láthatod a mennyiségeket, egységárakat, a tételes összegeket, valamint a végösszeget, ami még nem tartalmazza a csomagolási és postaköltséget.

Amennyiben elégedett vagy a kosarad tartalmával, a személyes adataid megadásával rögzítheted a rendelésed. A rendeléshez regisztrációra nincs szükség. A rendelés elküldését követően a megadott elérhetőségek valamelyikén, preferáltan e-mail útján felvesszük veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
Webshopunkon előreutalásos vagy utánvétes fizetési mód választható.

Előreutalás esetén a megrendelt terméket akkor tudjuk küldeni, amikor annak teljes vételárát (e-mailben küldött összeget) az OTP BANKnál vezetett számlánkra 11742214-21454985 a vevő átutalta.

Utánvétes rendelés esetén a termékeket a rendelés visszaigazolása után tudjuk küldeni.

13000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Magyarország határain belül DÍJMENTES.

A szállítás a Trans-O-Flex futárszolgálat és Foxpost csomagautomata igénybevételével történik.

Webshopunkban az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Előre utalás esetén futárszolgálattal a szállítási költség 990 Ft
  • Utánvéttel futárszolgálattal a szállítási költség 1150 Ft
  • Foxpost automatába kérve előre utalás esetén 690 Ft
  • Utánvéttel Foxpost automatába 980 Ft
  • Személyes átvétel: 1221, Budapest, Városház tér 5. Hobby és Dekorkellék Üzlet H-P 8-18, szombat 8-14 – CSAK ELŐRE LEADOTT RENDELÉST TUDUNK ITT ÁTADNI pár nap átfutási és szállítási idő után és a rendelés összegének átutalása UTÁN tudjuk itt átadni a termékeket!!!!!

A szállítási díjak közvetített szolgáltatást tartalmaznak.